22 Ocak 2018 Pazartesi
ZEYTİN DALI HAREKATINI DESTEKLİYORUZ
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeybatısı Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla başlattığı “Zeytin Dalı Harekâtı”na ilişkin bir mesaj yayınladı.

Mehmetçiğimizin haklı olduğumuz bu operasyonu başarıyla tamamlayacağından en ufak bir şüphesi olmadığını dile getiren ATALAY, “Mehmetçiğin, Afrin harekâtını en kısa sürede kayıp vermeden zaferle sonuçlandıracağına tüm kalbiyle inandığını söyledi.”

Afrin harekâtı kapsamında bütün siyasi partiler ile kitle örgütlerini birlikte tek yürek olarak hareket etmeye çağıran ATALAY, “Yapılan operasyon, Türkiye’nin toprak bütünlüğünü korumak ve bölgenin güvenliğini sağlamak için. İçeride yan yana durduğumuzu bütün dünyaya göstermeliyiz. Siyasi partiler, kitle örgütleri, toplumun bütün kesimleri el ele verelim. Afrin’de hayatını ortaya koyarak Türkiye’nin güvenliğini sağlayacak olan Mehmetçiğin, güvenlik güçlerin arkasında kenetlenelim, destekleyelim” mesajını verdi.

..