13 Eylül 2019 Cuma
TERÖR ÖRGÜTÜ MASUM İNSANLARI KATLETMEYE DEVAM EDİYOR
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde teröristlerin yerleştirdiği el yapımı bombanın, sivilleri taşıyan araçların geçişi sırasında patlatılması nedeniyle 7 kişinin hayatını kaybetmesi ve 10 kişinin yaralanması nedeniyle TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu açıklama yaptı.

Açıklamada, insanlık dışı saldırı lanetlendi ve “terör örgütü masum insanları katletmeye devam ediyor” denildi.

TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu açıklaması şöyledir:

“Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde, teröristlerin yola tuzak kurarak yerleştirdiği el yapımı bombanın, evlerine dönmekte olan orman işçilerini taşıyan araçlar geçerken patlatılması nedeniyle 7 kişi ölmüş, 10 kişi de yaralanmıştır. Bu saldırı, işçiler olarak bizleri büyük bir üzüntüye sevk etmiştir.

Ekmeklerinin peşinde olan yurttaşlarımıza karşı yapılan bu saldırı, terör örgütünün hain kimliğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Bütün sosyal kesimler teröre karşı kesin bir tavır almalı, tarafını belirlemeli, birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak savunmalıdır. Terör saldırıları insanlık suçudur. Demokrasiye karşıdır. Temel insan hakları arasında yer alan yaşama hakkını ortadan kaldırmaya yöneliktir.

Terör ve şiddet karşısında bütün milletimiz bir ve beraber olma kararlığını göstermelidir. Bu alçakça saldırılar milletimizi etkilemeyecek, daha fazla kenetlenmemizi sağlayacaktır. Ülkemizin birliğini, demokratik yapıyı hedef alan bu menfur saldırının arkasında olan, terör örgütlerine destek veren, silahlarla donatan ülkeler, hedeflerine asla ulaşamayacaktır.

Bu alçakça ve kalleşçe düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

«« « 1 2 3 4 5 6 7 . . . 206 207 208 209 » »»