11 Ekim 2020 Pazar
SÜLEYMAN YILDIRIM’I KAYBETTİK
TÜRK-İŞ İzmir 3.Bölge Temsilcimiz Süleyman YILDIRIM, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek bugün hayatını kaybetti. YILDIRIM’ın beklenmedik acı kaybı üzerine, Yönetim Kurulumuz bir taziye mesajı yayınladı.

“TÜRK-İŞ İzmir 3. Bölge Temsilcimiz ve Türk Metal Sendikası’nın eski Genel Başkan Yardımcılarından olan Süleyman YILDIRIM’ın, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. YILDIRIM’ın beklenmedik kaybı, teşkilatımızı derinden üzerken TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu olarak merhuma Yüce Allah’tan rahmet diliyor,  başta ailesi ve yakınları olmak üzere TÜRK-İŞ teşkilatımıza sabırlar diliyoruz.”

MERHUMUN CENAZESİ BUGÜN (11.10.2020) İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİP İZMİR TORBALI İLÇESİ ÇAYBAŞI KÖYÜ MEZARLIĞINDA DEFNEDİLECEKTİR.