16 Aralık 2013 Pazartesi
ŞEKER-İŞ SENDİKAMIZIN BAŞKANLAR KURULU KIBRISTA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Şeker-İş Sendikamızın Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2013 günü K.K.T.C.de yapıldı.

ŞEKER-İŞ SENDİKAMIZIN BAŞKANLAR KURULU KIBRIS'TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Şeker-İş sendikamızın Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2013 günü K.K.T.C.de yapıldı. Toplantıya katılan Genel Başkan Ergün Atalay göreve geldiğinden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve çalışma yaşamının gündemini değerlendirdi. Toplantıya Atalay'ın yanı sıra K.K.T.C. Hür-İş Genel Başkanı Ö. Yakup Latifoğlu,K.K.T.C. Kamu-İş Genel Başkanı Sami Dilek ve K.K.T.C. Türk-İş temsilcisi Ahmet Çaluda'da katıldı.