7 Eylül 2017 Perşembe
MİLLİ GÜREŞÇİ METEHAN BAŞAR'DAN ATALAY'A ZİYARET
Dünya güreş şampiyonasında grekoromen stil 85 kiloda altın madalya kazanan milli güreşci Metehan BAŞER, 7 Eylül 2017 perşembe günü TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY'ı makamında ziyaret etti

Türk-İş Genel Merkezindeki kabulde, Milli güreşçinin babası Kemal Başar, amcası ve antrenörü Hakkı Başar da yer aldı.

Kabulde, şampiyon güreşçi Başar'ın babasının Devlet Demiryollarında emekli olduğunu belirten Atalay, Başar'ın başarısında işçi emeklisi babasının döktüğü alın terinin de payı olduğunu söyledi.

Başar gibi milli güreşçi Taha Akgül'ün de işçi çocuğu olduğunu vurgulayan Atalay, "Babalarının alın teri ve özverisiyle bugünlere gelen çocuklarımızın dünya çapında başarılar elde etmesi, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmaları bizi her şeyden çok mutlu ediyor. Allah yardımcıları olsun, başarıları daim olsun." dedi.

Şampiyon güreşçi Başar da başarısında babası ve amcası başta olmak üzere ailesinin büyük payı bulunduğunu belirterek, Türk-İş Genel Başkanı Atalay'a kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.

«« « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . . . 129 130 131 132 » »»