24 Aralık 2013 Salı
BAŞIMIZ SAĞOLSUN...
İzmir'de askeri tersanede meydana gelen iş kazası sonucu 2 işçimiz ve 8 askerimiz şehit olmuşlardır. Yönetim Kurulumuzun başsağlığı mesajı şöyledir:

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İzmir Tersanesi’nde planlı bakım faaliyeti sebebiyle 27 Kasım 2013 tarihinden beri havuzda bulunan TCG Değirmendere römorkörü denize inişi esnasında su alarak alabora olmuştur. Bu hazin kaza neticesinde 2 işçimiz ile 8 askerimiz vefat etmiş, 17 asker ve sivil vatandaşımız ise yaralanarak hastaneye kaldırılmıştır.

TÜRK-İŞ olarak şehit olan asker ve işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Harb-İş Sendikası camiamıza, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Milletimize başsağlığı, kazada yaralanan askeri ve işçi arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

TÜRK-İŞ YÖNETİM KURULU